7. međunarodna konferencija o argumentaciji (7th International Conference on Argumentation) Amsterdam, Nizozemska, od 29. lipnja do 2. srpnja 2010. - Nikolić, Davor, kroatist (Array, 2010)
U radu je prikazana 7. međunarodna konferencija o argumentaciji. Opisana je programska struktura i tehnička organizacija same konferencije. S obzirom da su prvi put na konferenciji sudjelovali i hrvatski autori, ukratko su opisani i njihovi radovi.