Ponosan hrvatski intelektualac - Pandžić, Vlado (Array, 2006)
U članku se predstavlja prof. dr. sc. Stjepko Težak kao ponosni hrvatski intelektualac. Život je posvetio nastavi (učenju) hrvatskoga jezika. Ponosio se svojom strukom. Istaknuti je znanstvenik.