Razmatranje o slobodnim aktivnostima u usmjerenom obrazovanju s osobitim obzirom na društvo prijatelja dramske umjetnosti - Pandžić, Vlado (1979)
U ovome su radu predstavljena razmišljanja o slobodnim učeničkim djelatnostima u srednjim školama u 1970-im godinama. Posebna je pozornost usmjerena na ulogu društva prijatelja dramske umjetnosti.
HRV