Autor u raljama jezika - o prozi Dubravke Ugrešić - Gjurgjan, Ljiljana Ina (Array, 1983)
Članak raspravlja o tekstu kao o postmodernom citatnom kolažiranju, ali i kao o feminističkoj subverziji koja tekstove popularne kulture hipertrofira, ironizira i tako ideološki prokazuje.