Problemsko-recepcijski pristup Kovačićevu romanu U registraturi, I. dio - Pandžić, Vlado (1980)
U ovome je radu predstavljen metodički model prvoga dvosata problemsko-recepcijskog pristupa Kovačićevu romanu U registraturi. Zadržavajući u modernizaciji metodologije i oblikovanja teksta osnovna obilježja problemskoga pristupa književnom tekstu u okvirima integrirane nastave, autor se oslanja na suvremene teorije komunikacije i informacije, sugestopediju te osobito na teoriju recepcije i najnovije smjerove znanosti o književnosti.
HRV