Zemlja (ne)znanja ili evaluacije na balkanski način - Karavanić, Ivor (Array, 2010)
U clanku se donosi komentar autora o evaluaciji znanstvenih projekata Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH u humanističkim znanostima.