O životu i radu Paje R. Radosavljevića - Matešić, Krunoslav (Array, 2011)
Članak je osvrt na život i rad Paje R. Radosavljevića povodom 100-te obljetnice objavljivanja njegovih dvaju dvotomnih izdanja iz eksperimentalne psihologije i pedagogije koje je izdao Hrvatski pedagoško-književni zbog u Zagrebu od 1908, do 1912.