Otpor, smijeh i ulična filozofija - Tomašić Jurić, Josipa (Array, 2011)
Rad je prikaz knjige Suvremeni hrvatski grafiti autora Stipe Botice i studenata. Drugo, dopunjeno izdanje obuhvaća grafite sakupljene u razdoblju od 1992. do 2009. godine među studenticama i studentima kroatistike u Zagrebu, Osijeku i Mostaru. Poetika grafita uz riječ i sliku (literarnost i likovnost) obuhvaća i specifičnu komunikaciju.