XXIV. međunarodni znanstveni skup HDPL-a: Proučavanje diskursa i dijaloga između teorije, metoda i primjene - Carović, Ines (2011)
Sažetak govori o izlaganjima na 24. znanstvenom skupu HDPL-a čija su glavne teme bile diskurs i dijalog.
Projekt MZOS
HRV