Osobitosti Musilova romana Čovjek bez osobina - Car Prijić, Milka (Array, 2010)
U članku je prikazan novi hrvatski prijevod romana Čovjek bez osobina Roberta Musila, kao jedan od najvažnijih modernističkih književnih djela u prvoj polovici 20. stoljeća.