Osobitosti Musilova romana Čovjek bez osobina - Car Prijić, Milka (2010)
U članku je prikazan novi hrvatski prijevod romana Čovjek bez osobina Roberta Musila, kao jedan od najvažnijih modernističkih književnih djela u prvoj polovici 20. stoljeća.
Dostupan na internetu: http://www.matica.hr/Vijenac/vijenac421.nsf/AllWebDocs/Osobitosti_Covjeka_bez_osobina
Projekt MZOS
HRV