Turkologischer Anzeiger - Bibliografische Beitraege - Čaušević, Ekrem (2010)
TA je najpoznatija svjetska turkološka bibliografija na čijoj pripremi radi preko 25 sveučilišnih profesora iz cijeloga svijeta. Izlazi jedanput godišnje, a izdavači su joj sljedeće institucije: Orientalisches Institut Wien, Ungarische Akademie der Wissenschaften i Stiftung fuer Wissenschaftliche Forschung in Ungarn.
Projekt MZOS
GER