Die „Vogelgespraeche“ Gülşehri's und die Anfaenge der türkischen Literatur - Čaušević, Ekrem (Array, 2008)
Prikaz knjige Die „Vogelgespraeche“ Gülşehri's und die Anfaenge der türkischen Literatur. Autor i njegovo djelo smatraju se vrlo vrijednim izvorom za proučavanje početaka turske književnosti i starooosmanskoga književnog idioma.