Antička zbirka Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika (izbor), T. Šeparović – N. Uroda, Split, 2009 - Pavlović, Ana (Array, 2010)
Prikaz kataloga u kojemu su objavljeni arheološki spomenici koji se čuvaju u antičkoj zbirci Muzeja Hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu