Arheološki radovi i rasparave 15, 2007, Zagreb, 2007, 1-328 - Pavlović, Ana (Array, 2007)
Prikaz 15. broja Arheoloških radova i rasprava. Među prilozima njih sedam bavi se antikom, jedan srednjovjekovnim grobljem Sv. Franje na Opatovini, a jedan životom i djelom poznatog hrvatskog arheologa Mihovila Mandića.