Optimala za razumijevanje čovjekovih mogućnosti. Petar Guberina Čovjek i govor. Verbotonalni sistem. - Tomić, Diana (2011)
Prikaz donosi pregled knjige po dijelovima - od teorije, filozofije, postavki i osnovnih pojmova verbotonalnog sistema (poput (strukture i strukturalnosti) do verbotonalne dijagnostike i rehabilitacije.
Projekt MZOS
HRV