Zaboravljeno poglavlje hrvatske paleoslavistike: fra Leo Petrović - Damjanović, Stjepan (Array, 2010)
U tekstu se govori o paleoslavističkom opusu hercegovačkoga franjevca Lea Petrovića, najviše o njegovoj doktorskoj radnji koju je napisao na latinskom jeziku i obranio 1908. godine u Fribourgu (Švicarska). Autora su komunisti ubili i bacili u rijeku Neretvu pa se desetljećima o njegovu opusu nije smjelo slobodno pisati.