Grafija hrvatskoglagoljskih tekstova XIV. st. između grčkih temelja i latinskih slojeva (na primjeru Regule Svetoga Benedikta) - Žagar, Mateo (2011)
U radu se donosi grafolingvistički opis, uglavnom na grafetičkoj razini, Regule Svetoga Benedikta, hrvatskoglagoljskoga teksta iz 14. stoljeća.
Projekt MZOS
HRV