Okrugli stol „Slovenska i hrvatska socijalno-ekonomska povijest u 19. i 20. stoljeću“, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 12. svibnja 2010. - Janković, Branimir (Array, 2010)
Tekst donosi prikaz rada okruglog stola slovenskih povjesničara s Instituta za novejšo zgodovino iz Ljubljane i hrvatskih povjesničara s Odsjeka za povijest Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu posvećenog različitim temama iz slovenske i hrvatske socijalne i ekonomske povijesti u 19. i 20. stoljeću.