"Milenijski" marketing izvedbenih umjetnosti - Krpan, Ivana (2008)
Temeljem istraživanja kazališne ponude i potražnje u Hrvatskoj, poglavito u Zagrebu, rad nudi novi pristup oglašavanju i prodaji proizvoda kazališne umjetnosti, u kontekstu tržišne konkurencije XXI. stoljeća.
HRV