Promišljanje prevođenja (Iva Grgić Maroević, Poetike Prevođenja. O hrvatskim prijevodima talijanske poezije, Hrvatska sveučilišna naklada, Zagreb, 2009) - Radoš-Perković, Katja (2010)
Članak je recenzija knjige "Poetike Prevođenja. O hrvatskim prijevodima talijanske poezije" Ive Grgić Maroević, koju je izdala Hrvatska sveučilišna naklada, u Zagrebu 2009. godine.
Projekt MZOS
HRV