Gramatyka języka krymskotatarskiego. Uniwersytet im. Adama Mickiewicza, Poznań 1992 - Čaušević, Ekrem (Array, 1992)
Prikaz gramatike krimskotatrskoga jezika, jednog od jezika iz kipčačkog ogranka turskijskih jezika.