Lumbarda-Sutivan (sezona 2008.) - Potrebica, Hrvoje; Hančević, Sanda (2010)
Rad je prethodno priopćenje o istraživanjima na kasnoantičkom i bizantskom kompleksu na nalzištu Sutivan u Lumbardi tijekom sezone 2008.
Projekt MZOS
HRV