Logika i povijesne znanosti – problem rekonstrukcije obitelji na temelju matičnih knjiga - Vitek, Darko; Lauc, Davor (2010)
U radu se nastoji prikazati postupak moguće formalizacije zapisa iz matičnih knjiga i izgradnja računalno primjenjivoga logičkog modela, temeljenoga na temporalnoj logici.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
ENG