Kako se proizvodila hrvatska književnost (Marina Protrka: Stvaranje književne nacije, FF Press, Zagreb, 2008.) - Coha, Suzana (2009)
U radu se prikazuje knjiga Marine Protrke Stvaranje književne nacije (FF Press, Zagreb, 2008) te se promišljaju njezina ključna mjesta (uloga hrvatske književne periodike u oblikovanju kanona u hrvatskoj književnosti 19. stoljeća s naglaskom na estetičke i političke faktore toga procesa).
Projekt MZOS
HRV