Mahmud al-Kašgarî, leksikograf i komparatist iz 11. st. - Čaušević, Ekrem (1982)
U radu je analiziran sadržaj glasovitoga djela "Divan al-Lugati at-Turk" Mahmuda al-Kašgarija (11. st.) i njegovo značenje za povijesnu gramatiku turkijskih jezika.
HRV