Auguste Marmonte, Napoleonov vojskovođa i vojvoda Dubrovnika - Gračanin, Hrvoje (Array, 2012)
Popularizacijski rad o francuskom maršalu Augusteu Marmontu, Napoleonovom vojskovođi, vojvodi Dubrovnika i namjesniku Ilirskih Provincija.