Branko Đaković. Igre oko vatre. Prilog etnološkim istraživanjima o vatri. Samobor: Meridijani, 2011., 229 str. - Potkonjak, Sanja (2011)
Rad je prikaz knjige Branka Đakovića - Igre oko vatre.Prilog etnološkim istraživanjima o vatri.
Projekt MZOS
HRV