Marijana Hameršak i Suzana Marjanić, ur. Folkloristička čitanka Zagreb: AGM i Institut za etnologiju i folkloristiku, 2010., 562 str. - Potkonjak, Sanja (2011)
Rad je prikaz uredničke knjige Marijane Hameršak i Suzane Marjanić- Folkloristička čitanka
Projekt MZOS
HRV