Gayatri Chakravorty Spivak, Nacionalizam i imaginacija i drugi eseji, Fraktura, Zagreb 2011., 197. str - Potkonjak, Sanja (Array, 2011)
Rad je prikaz knjige Gayatri Chakravorty Spivak - Nacionalizam i imaginacija i drugi eseji.