Novi život Starog grada - Špikić, Marko (Array, 2011)
Prikaz recentnih konzervatorsko-restauratorskih radova na Starom gradu u Hrvatskoj Kostajnici prema projektu konzervatora Drage Miletića i Marije Valjato Fabris iz Hrvatskog restauratorskog zavoda.