Prikaz udžbenika 'Šag za šagom' - Fink-Arsovski, Željka (Array, 2011)
U radu se prikazuje sveučilišni udžbenik ruskog jezika 'Šag za šagom' namijenjen prije svega studentima prve godine ruskog jezika, odobren za objavljivanje od strane Senata Sveučilišta u Zagrebu. Udžbenik je posebno prilagođen govornicima slavenskih jezika i može se iskoristiti kao priručnik za odrasle početnike koji uče ruski jezik na tečajevima ili samostalno.