O filmskim adaptacijama djela Gabriela Garcije Márqueza: Neskladan umjetnički brak - Koričančić, Velebita (2011)
Filmske adaptacije književnih djela Gabriela Garcíje Márqueza ukazuju da je većinom riječ o neuspjelom prijenosu iz jednog medija u drugi.
HRV