Kratki osvrt iz Meksika o dodjeli Nobelove nagrade za književnost Mariju Vargasu Llosi - Koričančić, Velebita (Array, 2011)
Osvrti o reakcijama meksičke kulturne sredine na dodjelu Nobelove nagrade književniku Mariju Vargasu Llosi.