Svetozar Borojević - Gračanin, Hrvoje (2012)
Popularizijacijski rad o životu i djelovanju Svetozara Borojevića, austrougarskog vojskovođe i jedinog Južnog Slavena koji je u Prvom svjetskom ratu ponio najviše vojno zvanje feldmaršala.
HRV