Informacijska pismenost? da, mi to možemo..."Yes we can" - Špiranec, Sonja (Array, 2010)
Autorice daju prikaz pojmovnog određenja informacijske pismenosti, te definiraju važnost informacijske pismenosti za različite tipove knjižnica.