Lične zamjenice u Misalu hruackom (1531) Šimuna Kožičića Benje - Kuštović, Tanja (Array, 2012)
U radu se pokušava ustvrditi razlika u uporabi ličnih zamjenica u Misalu hruackom u odnosu na uporabu ličnih zamjenica u trima ranije otisknutim misalima: Misalu Pavla Modrušanina (1528), Senjskom misalu (1494) i Prvotisku misala (1483) i u odnosu prema Vulgati.