Homo ludens: Frazemi i jezična igra na transparentima Povorke ponosa u Hrvatskoj - Barčot, Branka (Array, 2012)
U radu se analiziraju frazemi na transparentima Povorke ponosa 2010. i 2011.g. u Hrvatskoj, a potom se promatraju kroz prizmu frazeoloških transformacija. Navode se njemački i ruski ekvivalenti analiziranih frazema ukoliko oni postoje.