Što nam kaže srce? (od reklamnog slogana do frazeosheme) - Fink-Arsovski, Željka (Array, 2012)
U članku se analiziraju različiti oblici reklamnog slogana 'Kad srce kaže ljeto, kaže Hrvatska' koji se počinje upotrebljavati kao frazeoshema.