Ciklovitost i epigrafizam u djelu Margherite Guidacci - Dubravec Labaš, Dubravka (1999)
Vodeći računa o temeljnim značajkama poezije M. Gudacci, mogu se razlučiti tri razdoblja. Ono početno, koje obilježava odgovor na hermetizam i traganja za vlastitom poetikom, potom razdoblje što započinje zbirkom "Neurosuite" te treće i posljednje kada M.G. uspijeva sjediniti svoju erudiciju, egzistencijalna i poetska iskustva s vlasititim kršćanskim uvjerenjima.
HRV