Pavao Vuk-Pavlović: Povijesnofilozofski tekstovi - Zagorac, Ivana (Array, 2011)
Tekst je prikaz knjige Pavla Vuk-Pavlovića, Povijesnofilozofski tekstovi, izašle u izdanju biblioteke Sabrana djela Pavla Vuk-Pavlovića, Hrvatsko filozofsko društvo, Zagreb 2011.