Kulturna dediščina industrijskih panog / Industrijska kulturna baština, 11. Vzporednice med slovensko in hrvaško etnologijo / 11. Hrvatsko-slovenske etnološke paralele - Kelemen, Petra (Array, 2012)
Prikaz zbornika: Kulturna dediščina industrijskih panog / Industrijska kulturna baština, 11. Vzporednice med slovensko in hrvaško etnologijo / 11. Hrvatsko-slovenske etnološke paralele