Neuništivost stranog akcenta - Josipović, Višnja (Array, 1988)
Ovaj rad obrađuje pitanje zbog čega pri usvajanju izgovora stranog jezika na određenom stupnju dosežemo 'plato' te daljnji kontakti s dotičnim stranim jezikom ne dovode do bitnog usavršavanja stranog izgovora. Autorica ističe važnost njegovanja dobrog izgovora stranog jezika, koji bitno doprinosi informativnosti poruke.