VIIth International Phonology Meeting, Krems, 4. do 7. srpnja 1992. - Josipović, Višnja (1993)
U ovom radu autorica prikazuje međunarodni znanstveni skup održan u Kremsu, Austrija, od 4. do 7. srpnja 1992. Zbog raznolikosti tema, kvalitete prezentacija i odlične organizacije skup se u cjelini ocjenjuje kao vrlo zanimljiv, znanstveno poticajan i ukratko, uspješan.
HRV