Carlos Gussenhoven & Haike Jakobs (1998): UNDERSTANDING PHONOLOGY. London: Arnold, prikaz - Josipović, Višnja (1998)
U ovom radu autorica prikazuje knjigu Carlosa Gussenhovena i Haike Jakobs, Understanding Phonology iz 1998. godine. Ukazuje na velik doprinos ovog rada razumijevanju suvremenih trendova u razvoju fonološke misli te preporučuje svakom fonologu da ovu knjigu svakako prouči.
HRV