Bolonjska škola i hrvatska likovna baština: slikarska škola XVI. st. u Bologni i veze s hrvatskim umjetničkim nasljeđem - Cvetnić, Sanja (1993)
Prikaz knjige V. Fortunati-Pietrantonio "La pittura bolognese del '500", uz osvrt na veze s hrvatskom likovnom baštinom XVI. stoljeća.
HRV