Freudov Dickens - Jukić, Tatjana (Array, 2012)
Analiza konfiguracija koje ocrtava Dickensova književnost u zaručničkim pismima Sigmunda Freuda, naspram onoga što se tek ima formirati kao psihoanaliza.