Ivana Radačić i Jelka Vince Pallua, ur.: Ljudska prava žena. Razvoj na međunarodnoj i nacionalnoj razini 30 godina nakon usvajanja Konvencije UN-a o uklanjanju svih oblika diskriminacije žena Zagreb: Institut društvenih znanosti “Ivo Pilar” – Vlada Republike Hrvatske, Ured za ravnopravnost spolova, 2011. 360 str - Potkonjak, Sanja (Array, 2012)
Prikaz knjige Ivane Radačić i Jelke Vince Pallua, ur.: Ljudska prava žena. Razvoj na međunarodnoj i nacionalnoj razini 30 godina nakon usvajanja Konvencije UN-a o uklanjanju svih oblika diskriminacije žena.