Mjerenje vremena - Pavličić, Pavao (Array, 2008)
U radu se razmatra kategorija astronomskog vremena lirske pjesme. Analiza se poglavito temelji na prikazu i evokaciji motiva kao što su doba dana ili godišnje doba, te njihovom važnošću za tematiku i poetiku.