IV. kongres hrvatskih povjesničara 2012. - Sloboda - Galović, Tomislav (2012)
U Zagrebu je od 1. do 5. listopada 2012. održan IV. kongres hrvatskih povjesničara u organizaciji Hrvatskog nacionalnog odbora za povijesne znanosti (HNOPZ), Društva za hrvatsku povjesnicu (DHP) i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (FFZG).
Projekt MZOS
HRV